Potrett_Torstein.jpg

Torstein Eriksen

Co-driver
Den 29 år gamle kartleseren fra Hokksund er klar for ny full sesong i WRC2, verdensmesterskapet for R5-biler. Også i år skal han lose Mads Østberg i deres Citroën C3 R5 driftet av Citroën Racing og PH Sport.
Etter VM-sølv i 2019 er det kun en ting som gjelder i 2020.

Å jakte verdensmestertittelen!

Torstein starter som kartleser under Sigdalsrally 2009 og har sammen med Frank Tore Larsen utviklet seg til å bli Norges beste kartleser. Etter at Mads Østberg fikk øynene opp for Hokksundgutten har han også etablert seg i verdenstoppen med flere podium-besøk og imponerende resultater.

Torstein_2.jpg

- WRC-podium: 2. plass i Finland og 3. plass i Australia 2018
- VM-seiere: Sverige, Argentina og Spania i WRC2 PRO 2019
- WRC-debut: Finland 2017
- VM-debut: Finland 2011Frank Tore Larsen debuterte i rally på Sigdalsrally i 2009 med en Nissan Almera, kun to uker etter sin 18-årsdag. Helt fra den gangen har hele Larsen Motorsport med Frank Tore i front jobbet seg steg for steg oppover til Fiesta ST, Fiesta R2 og siden 2014 en Fiesta R5 firehjulstrekk. Det har resultert i to NM gull, ett sølv og en bronse i Norge. I tillegg har teamet vunnet sin klasse under VM i Sverige med R2 i 2012, deltatt i VM Rally Finland, EM på Azorene og EM i Latvia.

- Vunnet 7 NM-runder totalt. Den første kom på hjemmebane i Sigdal 2014

- Kjørte WRC-bil på Sørlandssprinten 2013

Målet for Frank Tore Larsen er å holde seg aktiv og levere sterke resultater når han står på startstreken. Som en av Norges desidert beste sjåfører, hamler han opp mot både nyere biler og mer rutinerte førere.

Larsen Motorsport

LaserWashMotorsportMidt.jpg